Ostano v stiku z novostmi

Naroči se na novičke

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

info@beautypoint.si

Top

DEPILACIJA

V današnjem času se depilaciji pravzaprav ne moremo izogniti, saj predstavlja določen standard urejenosti, ki si ga želi vsaka ženska. Profesionalna depilacija v salonu ponuja številne prednosti pred britjem dlak doma. Dlake se po depilaciji ne bodo vraščale, poleg tega se bomo z depilacijo učinkovito izognili tudi morebitnim urezninam, ki lahko nastanejo med britjem. 

Depilacija je učinkovita metoda s pomočjo katere poskrbimo za odstranitev dlačic s toplim, naravnim voskom. Prednost depilacije z voskom je, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Kasneje po nekaj letnem voskanju dlačice nehajo rasti. To zlasti velja pri depilaciji nog.

DEPILACIJA PERRON RIGOT

Perron Rigot tekoči vosek je mlačni vosek, ki se ne prime kože in je zato manj boleč in nadvse priporočljiv za brazilsko depilacijo, bikini depilacijo, pa tudi za depilacijo pod pazduho. Ker pa so pri Perron Rigotu standarde postavili zares visoko, lahko depiliramo tudi noge s kapilarami in krčnimi žilami. Perron Rigot tekoči vosek je najmanj boleča metoda depilacije s katero odstranimo tudi trde, kratke in obrite dlačice. Časovno je ta tip depilacije nekoliko daljši od klasične depilacije, ampak v zameno za manj bolečin in kvalitetnejšo depilacijo.

Obišči nas na družbenih omrežjih.