Ostano v stiku z novostmi

Naroči se na novičke

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

info@beautypoint.si

Top

NEGA OBRAZA

OSNOVNA NEGA  OBRAZA

V sklopu osnovne nega obraza bomo obraz površinsko očistili in s površine kože odstranili odmrle celice. Kožo bomo namazali s primerno masko, ki bo vašemu obrazu zagotovila potrebne vitamine in minerale. Pred koncem bomo na obraz in dekolte nanesli dnevno kremo.

SEZONSKA NEGA OBRAZA

Zima na kožo ne vpliva pretirano dobro. Temperatura pod 8 °C zmanjša delovanje lojnic in mastni zaščitni plašč se stanjša. Koža tako izgublja ogromne količine vlage in postaja suha in včasih tudi luskasta. Zato v našem salonu poskrbimo za sezonsko nego obraza in preprečimo nastajanje tanke in suhe kože pozimi. 

NEGA OBČUTLJIVE KOŽE

Z nego občutljive kože bomo poskrbeli za odpravo rdečice, ki se na takšnih tipih kože rada pojavlja. Poskrbeli bomo tudi, da bo koža pravilno navlažena in nahranjena z vsemi vitamini in minerali, ki jih potrebuje. 

NEGA PROBLEMATIČNE KOŽE

Gre predvsem za nekoliko bolj mastno kožo, ki se navadno sooča tudi s težavo aken ali mozoljev. Kožo bomo pravilno očistili, odstranili odmrle celice ter poskrbeli za akne in mozoljčke. 


HYDRA INTENZIVNA VLAŽILNA NEGA 

Za ohranjanje mladostnega videza kože je izjemnega pomena, da je koža navlažena. Z redno uporabo pravilnih izdelkov za nego kože, ki ustrezajo vaši koži in dobro prehrano, sestavljeno iz hranilnih živil, bo koža čista, sveža in sijoča. Proizvodi, ki jih pri negi uporabljamo, kožo oskrbijo z vlago, preprečujejo občutek napetosti, ki je posledica delovanja klimatskih naprav ali centralne kurjave, dolgih letalskih letov in sončenja. Izdelki sproščajo kožo in jo trajno negujejo.

DIAMANTNI PILING 

Gre za površinski mehanski piling pri katerem kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Primeren je pravzaprav za vse tipe kože.

Obišči nas na družbenih omrežjih.